Diverse Oud en Nieuw brandjes in Assen

Assen- De brandweer van Assen kon vanochtend om 11.39 uitrukken voor hun eerste oud en nieuw brandje. Op de Juweelstoep had een verdwaalde vuurpijl een coniferenhaag in brand gezet. Buurtbewoners wisten door snel optreden de vlammen te doven. De brandweer kon voortijdig weer terugkeren.

Om 12.45 uur was het de eer aan brandweer Smilde om een oud en nieuw brandje in Assen te komen blussen. Op de Aletta Jacobsweg was een vuilcontainer in de brand gestoken. Om 15.17 en om 16.57 werd de brandweer van Assen gevraagd een buitenbrand te doven op het veldje tussen de Pijlkruidstraat en Gentiaanstraat. Ook hier was een brandende bult afval aangetroffen op een plek waar dat niet was toegestaan.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *