Ernstig verkeersongeval op de N371 te Hoogersmilde. (update!)

DIEVER – Maandagmiddag heeft er om 15.30 uur op de Rijksweg N371 tussen Hoogersmilde en Diever een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken en raakte in totaal drie personen gewond. Het ongeval gebeurde toen één van de auto’s de weg op wilde draaien en een andere bestuurder over het hoofd had gezien. De gealarmeerde brandweer van Diever heeft in samenwerking met het aanwezige ambulance personeel de inzittenden uit hun voertuig weten te halen.

Het Mobiel Medisch Team die vanuit een eerder melding in Hoogeveen retour was verleende assistentie bij het ongeval. De drie slachtoffers zijn naar drie verschillende ziekenhuizen in de omgeving gebracht. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de toedracht. De voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept.

Foto’s: R.Koene, P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *