Verkeersongeval N918 te Haule

HAULE – Zondagavond omstreeks 20.20 uur heeft er op de Polderweg N918 te Haule een verkeersongeval plaatsgevonden. Op de weg tussen de Weperpolder en de rotonde naar Veenhuizen had een kopstaartbotsing plaatsgevonden tussen een tractor en een personenauto. De bestuurder van de personenauto zag de landbouw voertuig over het hoofd en knalde bij twee jongere mannen in de tractor achter op. Alle inzittenden raakte wonder boven wonder niet gewond.

De gealarmeerde brandweer van Haulerwijk werd om assistentie gevraagd in verband met een mogelijke autobrand. De politie van het verkeershandhavingsteam uit Leeuwarden heeft van het ongeval een rapport opgemaakt, aangezien zij toevallig in de omgeving aan het controleren waren.

Beide voertuigen zijn door berger Broekhuizen uit Donkerbroek afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *