Vreemde situatie bij melding woningbrand in Assen

Assen- Maandagavond om 20.58 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Pelikaanstraat.

Bij aankomst trof men echter een vreemde situatie aan. Bij twee tegenover elkaar staande woningen werd rook waargenomen. Hierdoor werd door de brandweer toegang verschaft tot beide leegstaande woningen. Echter werd er binnen niets aangetroffen.

Enkele ogenblikken later werd er gemeld dat verderop in de straat brand zou woeden bij een leegstaande woning. Achter de woning trof de brandweer een brandende container aan. Ook waren de ramen en deur van de leegstaande woning vernield.

Na ongeveer een half uur kon de brandweer weer terugkeren naar de kazerne. De politie zal onderzoek doen.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *