Dodelijk ongeval in Lieveren Update !

Lieveren- Woensdagmiddag om 16.43 uur werden de brandweerkorpsen van Roden en Groningen gealarmeerd voor een ongeval waarbij een vrachtwagen betrokken was op de Nijlandseweg in Lieveren. Ook het MMT van het UMCG werd ter plaatse gestuurd.

De hulpdiensten troffen bij aankomst een ravage aan. Een Daewoo Matiz was door onduidelijke redenen frontaal op een vrachtwagen gereden. De klap was daarbij dusdanig dat de auto in dezelfde richting geschoten was als dat deze afkomstig was. De vrachtwagen belandde na de aanrijding in een naastgelegen sloot.

Helaas heeft de inzittende een 45 jarige vrouw uit Roden van de personenauto het niet overleefd, de chauffeur van de vrachtwagen afkomstig uit Nieuwediep is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallen analyse heeft het ongeval in kaart gebracht waarna beide voertuigen zullen worden geborgen. Dit zal nog enige tijd in beslag nemen.

Foto’s: P.Koene & R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *