Auto’s door brand verwoest in Vries

Vries- In de nacht van donderdag op vrijdag werd de brandweer van Vries om 04.00 uur gealarmeerd voor een gebouwbrand bij het garagebedrijf aan de Oude Asserstraat. Ook de eigenaar van het bedrijf werd door de pager gealarmeerd omdat ook hij bij de vrijwillige brandweer werkzaam is.

 De eigenaar spoedde zich naar het bedrijf en trof daar twee auto’s aan die in de brand stonden. Inmiddels was er door de meldkamer al opgeschaald naar middelbrand. Bij aankomst van de brandweer werd de alarmering voor brandweer Zuidlaren weer ingetrokken.

 De brandweer wist de vlammen door middel van schuim te doven. Echter zijn beide voertuigen door de brand volledig verwoest.

 Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *