Gewonde bij aanrijding op de Lieving in Beilen

Beilen– Vrijdagavond werd de brandweer van Beilen om 18.39 uur gealarmeerd voor een eenzijdige aanrijding op de Lieving in Beilen.

Bij aankomst van de brandweer bleek de bestuurder van een Belgisch gekentekende Opel Astra tegen een boom te zijn gereden. De brandweer heeft het ambulancepersoneel geassisteerd bij het uit de auto halen van de man. De bestuurder zat echter niet bekneld in het voertuig.

De man is overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De zwaar beschadigde auto is door berger Kraal geborgen.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt