Verdacht pakketje aangetroffen op station Wolvega ( Update 10.55 uur)

Wolvega- Op het NS-station van Wolvega is vrijdagmorgen een verdacht pakketje aangetroffen. De hulpdiensten hebben uit voorzorg opgeschaald naar Grip-1.

De treinen stoppen momenteel niet op het NS Station. Een bomverkenner zou het pakketje aan het onderzoeken zijn.

Inmiddels is ook de brandweer van Wolvega gealarmeerd voor het incident.

Update 08.04 uur: Persvoorlichter geeft aan dat het treinverkeer tussen Heerenveen en Steenwijk volledig is stilgelegd. Een bomverkenner van Defensie is onderweg voor nader onderzoek. Het gebied rond het station is ruim afgezet.

 Update 08.16 uur: Reizigers kunnen vanaf Steenwijk met de bus naar Heerenveen. Vanaf daar rijden er weer treinen richting Leeuwarden.

Update 10.55 uur: De bomverkenner van de EOD heeft geen explosieven aangetroffen in het pakketje. De politie zal onderzoek doen naar de herkomst hiervan. Het gebied wordt binnenkort weer vrijgegeven. Einde berichtgeving.

Foto: Persvoorlichter Politie Noord-Nederland

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt