Winkel in Oosterwolde overvallen.

Oosterwolde – Vrijdagmiddag omstreeks 17.15 uur is de Scapino aan de Dertien Aprilstraat in Oosterwolde overvallen.

Een nog onbekende man kwam de winkel binnen waar hij vervolgens onder bedreiging van een mes geld eisde. De man ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. De 4 medewerkers die ten tijde van de overval aan het werk waren zijn hevig geschrokken.

De politie heeft 634 mensen in de omgeving een burgernetalarm gestuurd om mee uit te kijken naar de dader. Het betrof een blanke man van 30 a 40 jaar. De man droeg een beige broek, groene jas en had een sjaal voor zijn mond. De man had een soort van pedaalemmerzak bij zich om het geld in te doen. Diverse mensen belden informatie door echter de man is tot op heden niet aangetroffen.

Mocht u informatie hebben over deze overval onderneem dan zelf geen actie maar neem contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *