Airbus A330 maakt testvlucht boven Noord-Nederland.

EELDE – Zaterdagmiddag om 15.30 uur heeft een vliegtuig van KLM de Airbus A330 een testvlucht gemaakt. Het toestel was eerder vandaag vertrokken uit Parijs en kwam na een tijd boven de Waddeneilanden te hebben gevlogen een low approach maken op de luchthaven van Groningen Airport Eelde. Bij een low approach komt het vliegtuig zeer laag bij de grond om vervolgens een doorstart te maken. Enkele mensen waren getuigen bij deze bijzondere spektakel. Met de baanverlenging zou het voor de A330 eventueel mogelijk zijn te landen op het vliegveld.

Foto’s: M. Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *