Persoon ernstig gewond geraakt in de Kerkstraat in Assen (Update)

ASSEN –  Vrijdagavond heeft er aan de Kerkstraat in het centrum van Assen bij een horeca gelegenheid een ongeluk plaatsgevonden. In verband met de verwondingen van het slachtoffer werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Vermoedelijk is het slachtoffer voorover in een bierkelder gevallen en heeft hierbij ernstig letsel opgelopen. De gealarmeerde MMT landde op het Defensie terrein (Johan Willem Friso kazerne), waarna ze vervolgens met de politie naar het centrum reden.

Bij aankomst waren er al twee ambulance’s en een politie eenheid ter plaatse. Het slachtoffer is met letsel en onder begeleiding van de MMT arts overgebracht naar het UMC in Groningen. De politie kon onze informatie nog niet bevestigen.

Politiebericht Update:

 

Assen – Een 22-jarige inwoner van Assen is vrijdagavond zwaar gewond geraakt na een val van een trap in een horecagelegenheid aan de Kerkstraat in zijn woonplaats. Hij werd met ernstig hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

 

De man was samen met enkele familieleden wat gaan drinken. Op een gegeven moment wilde de Assenaar naar het toilet. Hij vroeg aan een medewerker waar hij naar toe moest. De medewerker wees hem in de juiste richting. De man pakte echter een verkeerde deur. Hij viel vervolgens van de trap en kwam in een kelder terecht. Door de viel liep hij ernstig letsel op aan zijn hoofd. Het slachtoffer werd door het personeel van de traumahelikopter en de ambulance gestabiliseerd. Vervolgens werd de 22-jarige met de ambulance overgebracht naar het UMCG in Groningen.

 

Foto’s: R.Koene en P.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *