Brandweer gealarmeerd voor CO melding in parkeergarage

ASSEN -Vrijdagavond om 23.23 uur werd het korps van Smilde gealarmeerd voor een CO melding aan de Vestesingel in de woonwijk Kloosterveen in Assen. Bij aankomst bleek de melding afkomstig te zijn vanuit de parkeergarage onder het winkelcentrum Kloosterveste. De brandweer heeft een verkenning gedaan, waaruit snel bleek dat het een storing betrof in het alarmeringssysteem. Enkele buurtbewoners van het complex kwamen poolshoogte nemen. Zij verklaarde dat er geregeld problemen zijn in automatische systemen van Kloosterveste en zich niet veilig te voelen bij een eventuele echte calamiteit aangezien. Bij noodsituatie zijn ze volledig op zich zelf aangewezen om dat het pand geen waarschuwingsplan heeft. Gelukkig betrof het ook deze keer een storing, zodat het korps van Smilde terug kon keren.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *