IJspret ondanks ijzige kou.

FOCHTERLOERVEEN – Ondanks de kou en de ijzige wind onthield dat enkele tientallen fanatiekelingen niet zaterdagmiddag de schaatsen onder te binden en te genieten van het prachtige natuurijs van de Bruustinger plas tussen Appelscha en Veenhuizen. Voorzichtigheid was nog wel geboden op de grotere meren in Friesland, maar op de Bruustinger plas lag een mooie betrouwbare ijslaag van 6 a 8 cm dik. Zowel jong als oud maakte dankbaar gebruiken van het natuurijs, wat veel ijspret op leverde.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *