Brand aan de Rijweg in Oosterwolde.

OOSTERWOLDE – De brandweer van Oosterwolde werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 00:50 uur gealarmeerd voor een woningbrand aan de Rijweg in Oosterwolde. Volgens de melding zou het hier gaan om een keukenbrand. Bij aankomst van de brandweer bleek dit echter niet het geval. In een portiek van een leegstaande benedenwoning bleek een container in brand te staan. De brand was middels een hogedrukspuit snel onder controle. Over de oorzaak van de brand is niets bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *