Grote hennepkwekerij opgerold in Wolvega.

Wolvega – Maandagavond heeft de politie Friesland een inval gedaan bij een pand aan de Titaniumweg in Wolvega. Op het bedrijventerrein in Wolvega werd maar liefst twee etages vol met hennep aangetroffen. Een verdachte is door de politie ingesloten voor verder verhoor. De ontmanteling van de hennepkwekerij is nog in volle gang. De politie heeft hierbij de assistentie gevraagd van de brandweer van Wolvega. De politie heeft alles in beslag genomen om te vernietigen, om hoeveel hennepplanten het gaat is niet bekend.

Foto’s: Politie

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *