112 Kort: Schoorsteenbrandje in Haren

Haren- Woensdagavond om 21.20 uur kreeg de brandweer van Haren een melding van een schoorsteenbrand aan de Westerse Drift in Haren.

De brandweer was heel snel ter plaatse om dat woensdag de oefenavond is. De bewoners hadden zelf gemerkt dat er iets niet in orde was en hebben daarop de brandweer gebeld. Ook kwam de hoogwerker van brandweer Groningen kwam  ter plaatse en had men het vuurtje in de schoorsteen snel gedoofd.

De bewoners kregen wel een stookverbod. Dit houdt in dat men eerst een schoorsteenveger de schoorsteen moet laten vegen en controleren alvorens de open haard weer aan mag.

Foto’s: M.Druppers © 112eelde.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *