Brandweer Haulerwijk sluit zoekactie succesvol af

HAULERWIJK – De politie en het brandweerkorps van Haulerwijk zijn woensdagavond een zoekactie begonnen naar een 60 jarige vrouw die vermoedelijk eerder vanmiddag omsteeks 13.00 uur was vertrokken van haar woning aan de Eikensingel in Haulerwijk. De vrouw was in bijzijn van een hondje en  in verwarde toestand naar het blauwe bos gelopen.

Meerdere politie eenheden, waaronder een hondengeleider gingen het bos in om de vrouw te zoeken. Om 19.30 uur werd door de politie assistentie gevraagd van de brandweer van Haulerwijk. De vrouw was om half 5 nog gezien, maar om 20.30 uur nog niet gevonden. Hierdoor werd de hulp ingeschakeld van de politie helikopter van de KLPD die vanuit Schiphol onderweg was om de eenheden op de grond te assisteren.

Omstreeks 21.00 uur net nadat de politie helikopter was gearriveerd werd de vrouw door twee brandweerlieden van Brandweer Haulerwijk en voorbijgangers in levende lijve aangetroffen. De vrouw is door een politie auto opgehaald en overgedragen voor controle aan het ambulancepersoneel.

Mede dankzij de goede inzet van de brandweer van Haulerwijk werd de vrouw teruggevonden.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *