112 Kort: Brandweer Assen assisteerd bij lekkende LPG-tank

Assen- Woensdagavond werd de brandweer van Assen gevraagd om te assisteren bij een lekkende LPG-tank van een personenauto op de Dillanden in Assen.

De brandweer kwam vervolgens met twee voertuigen ter plaatse. Na enkele metingen te hebben gedaan werd er een hogedrukstraal klaargelegd. Vervolgens werd er gewacht totdat de situatie weer veilig was.

De brandweer keerde vervolgens weer terug naar de kazerne.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt