Autobrand aan de Stadsbroek in Assen

ASSEN – Omstreeks 0.12 uur werd er aan de Stadbroek in Assen een autobrand gemeld. Het korps van Assen trof op de parkeerplaats van de Bonte Wever in Assen een personenauto aan die in brand stond. De bestuurder was onderweg naar huis toen plots de auto in brand vloog. De oorzaak van de brand kan vermoedelijk worden gezocht in het motor management. Zover bekend was er een storing veroorzaakt door de bobine. De brandweer heeft de brand met een hogedrukspuit geblust. Het voertuig is door berger logicx afgesleept.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt