Bijzondere inzet voor Brandweer Assen

Assen- Maandagmiddag om 17.10 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een dakbrand aan de Talmastraat.

De brandweer rukte enkele minuten later met drie voertuigen uit. Ter plaatse bleek er brand te zijn ontstaan in een van de zonnepanelen die op het platte dak van de woning waren gemonteerd.  Doordat de politie de zekering reeds uit de omvormer had verwijderd kwamen de panelen zonder spanning te zitten. Hierdoor kon de brandweer het vuur snel en eenvoudig doven. Omdat de brandweer gelukkig niet dagelijks met dit soort bijzondere branden te maken heeft werden er een aantal foto’s gemaakt als informatievoorziening.

Foto’s P.Koene & R.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl  &  W.Dekker © Moiassen.com

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *