Red Bull Crashed Ice 2013 van start zonder klassementsleider

Landgraaf- Red Bull Crashed Ice 2013 gaat dit jaar van start zonder de leider in het algemene klassement. De Canadees Kyle Croxall werd afgelopen vrijdag uitgeschakeld nadat hij in de eliminatie rondes in de wand was gekomen. Hierdoor kwam hij terecht op de 67e plaats.

De Belg Pieter Gysel, voormalige Olympische schaatser, nam de koppositie voor de finaleraces vandaag. De Nederlander Glenn Bakx of the Netherlands nam de tweede plaats gevolgd door Jim De Paoli uit Zwitzerland.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *