Kleine brand zorgt voor grote schade

Assen- Donderdagmiddag om 12.18 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een autobrand op de A28 bij benzinestation Peelerveld. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand al gedoofd te zijn door de bestuurder en een bediende van het tankstation.

De bestuurder was gestopt op de parkeerplaats toen hij geattendeerd werd op zwarte rook en vlammen onder zijn auto. Door snel ingrijpen kon voorkomen worden dat de hele auto in vlammen opging, echter heeft de auto behoorlijke schade opgelopen.

Berger Hamstra heeft de auto en de bestuurder opgehaald.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *