Wietkwekerij ontdekt in Assen

Assen- Donderdagmiddag om 14.30 werd de brandweer van Assen ter assistentie gevraagd op de Rodeweg in Assen. De brandweer werd hier verzocht metingen te verrichten.

Bij aankomst van de brandweer bleken er ook al enkele eenheden van de politie te staan. Al gauw werd duidelijk dat er in een bedrijfsloods een onbekend aantal wietplanten waren aangetroffen. De brandweer keerde na enkele metingen te hebben verricht weer terug naar de kazerne.

De Technische Recherche kwam ter plaatse om onderzoek te verrichten naar de kwekerij.

Hoeveel planten men heeft aangetroffen is niet bekend. In verband met het onderzoek was er geen mogelijkheid om binnen te kijken.

Foto’s P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *