Auto gekanteld na verkeersongeval

Eelde/Paterswolde –  Op de Helmerdijk in Paterswolde is  maandagmiddag een automobilist op een geparkeerd staande auto gebotst. De man werd vermoedelijk onwel en raakte hierdoor van de weg en ramde hierna de geparkeerde voertuig.

De bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Beide auto’s waren zo zwaar beschadigd dat ze door een berger worden afgesleept. De brandweer van Eelde heeft assistentie verleend bij het ongeval.

Foto’s en video :M.Nuver  © 112groningen.nl & 112Eelde.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *