Strijkmachine vat vlam bij restaurant Le Brocope in Oldeberkoop

OLDEBERKOOP – Dinsdag aan het eind van de middag werd de brandweer van Oldeberkoop gealarmeerd voor een woningbrand aan de Oosterwoldeseweg in Oldeberkoop. Hier bleek bij restaurant/theater “Le Brocope” een strijkmachine vlam te hebben gevat. De machine was aangezet om voor te warmen en vatte door een nog onbekende oorzaak vlam.

Naast de strijkmachine vatte ook een wasdroger en linnengoed vlam. De brandweer had de brand snel onder controle. Bij de brand kwam veel rook vrij. De schade door de brand bleef door snel handelen van de brandweer beperkt.

Foto’s: © 112 Oosterwolde

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *