112 Kort: Gaslekkage in Vries

Vries- Woensdagmiddag om 13.52 uur werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een gaslekkage aan de Houtwallen in Vries.

Bij werkzaamheden was een gasleiding geraakt, hierdoor ontsnapte er een dusdanige hoeveelheid gas dat de assistentie van de brandweer werd gevraagd. De brandweer van Vries heeft na aankomst het gebied afgezet totdat Enexis ter plaatse was. Zij zullen zorg dragen voor het repareren van de gasleiding

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *