Bestuurder raakt rijbewijs kwijt na ongeval.

Assen -In de nacht van zaterdag op zondag vond er omstreeks 04.20 uur een eenzijdig verkeersongeval plaats op het Kanaal in Assen. De 47 jarige man uit Assen verloor de macht over zijn voertuig en botste frontaal tegen een boom. De gealarmeerde brandweer hoefde niet in actie te komen aangezien de bestuurder licht gewond raakte en zelfstandig het voertuig kon verlaten. Het aanwezige ambulancepersoneel heeft de man gecontroleerd waarna de man door de politie werd aangehouden. Op het politiebureau gaf de ademanalyse een uitslag van 770 ugl. Het rijbewijs werd ingevorderd en er werd een proces-verbaal opgemaakt.

Foto’s: W.Dekker © Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *