Politie inzet na melding schietpartij Groningen‏

Groningen – De politie heeft zondagochtend een inval gedaan in een woning aan de Bedumerweg in Groningen. In de woning werd niemand aangetroffen. Eerder die ochtend, rond 7.00 uur, werd de politie gebeld door een buurtbewoner die harde knallen zou hebben gehoord. Tijdens een onderzoek aan de Bedumerweg bleek een ruit en een auto te zijn vernield. Bovendien werden kogelhulzen aangetroffen. In het betreffende pand zou zich een betrokkene van het schietincident bevinden. Uit oogpunt van veiligheid werd het arrestatieteam ingezet. De politie doet nader onderzoek. Mensen die beschikken over meer informatie met betrekking tot dit incident, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (geen spoed) en 112 (indien er wel met spoed politie nodig is).

Foto’s: M.Nuver © 112 Groningen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *