Wietkwekerij aangetroffen in bedrijfsloods Roden (VIDEO!)

Roden- Zondagavond is er aan de Eerste Energieweg in Roden een wietkwekerij aangetroffen. De brandweer van Roden werd om 19.01 uur gevraagd assistentie te verlenen.

De politie heeft de brandweer gevraagd om metingen te verrichten in de loods zodat men verantwoord onderzoek kon doen

In de loods achter het Shell tankstation werd een onbekend aantal planten aangetroffen. Het gaat hierbij niet om volgroeide planten maar om stekjes. De politie heeft na het aantreffen van de kwekerij onderzoek in de loods verricht. Een gespecialiseerd bedrijf heeft na het onderzoek de kwekerij leeggehaald.

Het is niet bekend hoeveel planten er zijn aangetroffen. Momenteel zijn er nog geen aanhoudingen verricht in relatie tot deze kwekerij. De politie is nog druk bezig met het onderzoek en wil verder dan ook geen uitspraken doen in het belang hiervan.

Foto’s R.Koene © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Publicaties:

RTV Noord

RTV Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *