112 Kort: MMT inzet in Zuidlaren en eenzijdig motorongeval op rotonde Tynaarlo

Zuidlaren / Tynaarlo- Woensdagavond werd het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een inzet in Zuidlaren. Ambulancepersoneel had bij een medisch noodgeval om hun assistentie gevraagd. De heli landde op een weiland naast het Lentis terrein en de verpleegkundige en arts werden door de politie naar het incident gebracht. De MMT-arts ging vervolgens met de ambulance mee naar het UMCG.

Kort voordat de heli vertrok kreeg de politie een melding van een eenzijdig ongeval, op de rotonde van de Vriezerweg ter hoogte van UMCG ambulancezorg was een motorrijder uit Tynaarlo ten val gekomen.

De man kwam door onbekende oorzaak ten val met zijn motor. Achteropkomend verkeer heeft eerste hulp verleend en de hulpdiensten gebeld. De man is door het ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. De politie heeft de motor naar het huis van de man gebracht.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *