Dodelijk ongeval in Hijken

Hijken– De Brandweer van Beilen en Assen werden donderdagmorgen om 07.14 uur gealarmeerd voor een voertuig te water bij het Oranjekanaal. Omwonenden hadden een dakreling van een auto in het water gezien en hierop de hulpdiensten gealarmeerd.

De duikers van de brandweer Assen zijn gelijk na aankomst te water gegaan. Al snel werd duidelijk dat de bestuurster het ongeval niet had overleefd. Het opgeroepen MMT keerde dan ook weer terug.

De brandweer heeft vervolgens het voertuig deels aan de wal gebracht zodat het voertuig onderzocht kon worden door de verkeersongevallenanalyse. Berger Broekhuizen heeft de beschadigde Fiat geborgen.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Foto’s P.Koene © Compact media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *