Automobilist verongelukt in Leek

Leek – Maandagmorgen rond 11:00 uur heeft er op de kruising Waezenburglaan/Oldenoert een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Vermoedelijk door een voorrangsfout heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 auto’s. Door de enorme klap is hierbij een auto te water geraakt. Ondanks de snelle inzet van omstanders en de vele hulpdiensten, is de bestuurder (78) van de te water geraakte auto ter plaatse overleden. De andere bestuurder(19) is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Berger Collewijn heeft beide auto’s afgesleept

Foto’s: H.Veenstra © 112groningen.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *