83-Jarige man op laffe wijze beroofd in Hoogeveen

Hoogeveen – De politie heeft beelden van drie mannen die medio november 2012 een 83-jarige Hoogevener hebben beroofd, op YouTube geplaatst. Mensen die informatie over het drietal hebben wordt gevraagd contact met de politie te leggen.

Toen de bejaarde man donderdag 15 november van zijn scootmobiel afstapte om rond 09.50 uur te pinnen bij de geldautomaat aan het Haagje in Hoogeveen, kwamen twee mannen bij hem staan. Ze leidden de 83-jarige af door onder meer een krant voor zijn gezicht te houden. Kort hierna verscheen een derde verdachte. De drie mannen bleven om het slachtoffer heen staan. Doordat het slachtoffer de pincode al had ingetoetst hoefden de mannen alleen nog het bedrag in te toetsen. Uiteindelijk gingen de verdachten er vandoor met het geld van de man.

Herkent u de verdachten of heeft u meer informatie voor de politie, bel dan met het algemene politienummer via 0900-8844 (lokaal tarief). Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Tekst en video: Politie Drenthe

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *