Voetganger overleden na aanrijding in Appelscha

Appelscha – Een 84-jarige inwoner van Oosterwolde is dinsdagochtend bij een verkeersongeval op de Vaart Zuidzijde in Appelscha om het leven gekomen.

Door nog onbekende oorzaak kwam de bejaarde man, die met een stok liep, ten val. Op dat moment naderde net een 47-jarige automobiliste uit Appelscha. De vrouw kon een aanrijding niet meer voorkomen. Samen met diverse omstanders verleende de bestuurster eerste hulp. Al snel arriveerden diverse hulpverleners. Echter de hulp voor de 84-jarige man kwam te laat. Hij overleed dan ook op de plaats van het ongeval. Bureau Verkeersongevalsanalyse heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Foto’s :  © Regioappelscha.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *