Zeer ernstig verkeersongeval te Haule

HAULE – Op vrijdagavond om 21.08 uur is bij een eenzijdig verkeersongeval op de Zwetteweg in Haule twee mannen ernstig gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte het voertuig van de weg en botste de bestuurder met zijn auto tegen een boom,  om vervolgens in een droge sloot tot stilstand te komen. De bestuurder werd door de klap van de aanrijding uit het voertuig geslingerd.

Door de ernst van het ongeval kwam naast de brandweer van Haulerwijk en Drachten, ook meerdere ambulance’s ter plaatse. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De verkeerongevallen analyse van de politie doet onderzoek. De auto is total loss en afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto’s: E.Faber © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *