Beelden overval snackbar De Kolk in Bakkeveen.

BAKKEVEEN – Het is al een mooi tijdje geleden dat op 14 september om 10 voor elf ‘s avonds de snackbar De Kolk aan de Foarwurkerwei in Bakkeveen werd overvallen. De politie heeft nu (6 maanden na de overval) beelden van de bewakingscamera vrijgegeven. De videobeelden van de overvaller zijn niet van een beste kwaliteit. Toch wil de politie proberen de verdachte op te sporen en aan te houden. Mogelijk zijn er mensen die de verdachte herkennen via  het signalement die op de beelden wordt getoond. De politie wil graag antwoord op de vraag wie deze man is, wie kent zijn naam en/of waar woont hij. U kunt bellen met de politie via het bekende telefoonnummer 0900-8844. Wanneer u anoniem wilt blijven en toch uw informatie kwijt wil, dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *