Equitana 2013: Alles voor de paardenliefhebber

Essen- Maandag 18 maart bezochten wij de Equitana 2013 in Essen (D). Deze beurs is volledig gericht op alles wat met paarden en pony’s te maken heeft. In 12 hallen van het beursgebouw kan iedere paardenliefhebber naar hartelust genieten van handelaren in toebehoren, trailers en staltoebehoren en natuurlijk paarden.

Naast de hallen met toebehoren waren er ook diverse workshops. Ook was er een grote rijbak ingericht in een van de hallen. Hier wordt s’avonds een avondprogramma verricht, overdag werd deze hal gebruikt om divers standhouders een podium te geven om hun producten te promoten.

De Equitana World Equistrian Fair  is een must voor iedere paardenliefhebber. Geinteresseerden hebben nog tot en met 24 maart de tijd om de beurs te bezoeken. Daarna dient men weer te wachten tot 2015.

Foto’s P.Koene & M. ten Hoor © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *