Gewonde bij eenzijdig verkeersongeval in Steggerda.

STEGGERDA – Bij een eenzijdig ongeval op de Westvierdeparten in Steggerda is zondagavond omstreeks 19:45 uur een man gewond geraakt. De bestuurder die alleen in de auto zat raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tegen een boom tot stilstand. Naast twee ambulances kwam ook de brandweer van Noordwolde ter plaatse. Het slachtoffer is per ambulance met onbekend letsel naar een ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallen analyse zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: E. Faber © Compact Media / 112inhetnieuws.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *