Paasraces op het TT-Circuit in Assen uitgesteld!

ASSEN – In het paasweekend van 29 maart tot 1 april 2013 vind er op het TT-Circuit in Assen traditie getrouw het startschot plaats van de ONK wegrace seizoen.  Hiermee begint ook de kalender van de auto en motorsport evenementen op het TT-Circuit te Assen. De organisatie van het evenement HAMOVE heeft het evenement dit jaar uitgebreid met één racedag.

Op goede vrijdag organiseert HAMOVE samen met het  TT-Circuit en de KNMV een bijzondere wegrace promotiedag. Naast het bekijken van de vrije trainingen wordt er de mogelijkheid gegeven om met uw eigen motor over het TT-Circuit te rijden. Daarnaast kunnen er clinics gevolgd worden van Barry Veneman en andere KNMV wegracetrainers. En daar blijft het niet bij. Onder alle deelnemers worden ritjes verloot op een twoseater en zijspan. Dat beloofd zeker een goede vrijdag te worden.

Op de paasdagen worden er in diverse disciplines gereden om een podiumplaats. Prijzen en meer informatie kunt u vinden op HAMOVE, TT-Circuit en KNMV.

Update:

De motorsportwedstrijden op het TT-circuit in Assen gaan komend paasweekeinde niet door. De ONK Paasraces zijn vanwege de winterse weersomstandigheden uitgesteld naar begin september. Dat heeft de organisatie gisteren gemeld. Volgens de weersverwachtingen is er ‘s nachts kans op lichte vorst en wordt het overdag maximaal 6 graden. De organisatie acht het in technisch en medisch opzicht daarom onverantwoord om een veilig evenement te houden.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

2 thoughts on “Paasraces op het TT-Circuit in Assen uitgesteld!

 • 26 maart, 2013 at 22:51
  Permalink

  Dankjewel Edwin,

  Wij hadden het bericht meegekregen echter ivm ernstig incident wat zo online komt zijn wij er niet aan toe gekomen bericht aan te passen

 • 26 maart, 2013 at 20:09
  Permalink

  Helaas moet ik jullie mededelen dat de paas race niet door gaat bron Dagblad van het Noorden verschoven naar September 2012

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *