112 Kort: Brandweer Vries assisteert bij gaslekkage

Vries- Woensdagmiddag werd de brandweer van Vries gealarmeerd voor een dienstverlening aan de Veltenburgerdijk in Vries.

Hier was bij werkzaamheden een gasleiding geraakt die vervolgens was gaan lekken. Omdat Enexis reeds ter plaatse was werd de assistentie van de brandweer onder prioriteit 2 gealarmeerd. De brandweer heeft de straat afgezet in afwachting van de reparatie van de leiding.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *