Aanhoudingen bij drugsonderzoek

Oosterwolde – Bij een drugsonderzoek door de politie zijn dinsdag in een woning aan de Tilmaad in Oosterwolde drie personen aangehouden.

In de woning zaten zes mensen vanwie een aantal een hoeveelheid soft- en hard drugs bij zich had. Een van de aanwezigen, een 35-jarige inwoner van Oosterwolde, moest worden overmeesterd omdat hij zich niet wilde laten fouilleren en er vandoor wilde gaan. De 45-jarige bewoner van het pand en een 23-jarige inwoner van Assen zijn ook aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Tekst: Politie.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *