Forse buitenbrand in Assen

Assen- Woensdagmiddag werd de brandweer van Assen om 16.25 uur onder prioriteit 2 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Groene Dijk in Assen. Enkele minuten later werd ook het schuimblusvoertuig gealarmeerd onder prioriteit 1.

Op de geluidswal langs de Maria Montessoriweg was brand uitgebroken. Door de stevige wind kon de brand zich snel uitbreiden over de geluidswal. Door gebruik te maken van diverse slangen kon de brand snel gedoofd worden.

De brand heeft over tientallen meters de geluidswand zwart geblakerd. Over het ontstaan van de brand is niets bekend.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *