Overvaller overmeesterd in Oosterwolde

OOSTERWOLDE – De Primera aan de Trambaan in Oosterwolde werd vrijdagmiddag rond 15.00 uur overvallen. Een 33-jarige man uit Fochteloo bedreigde een medewerker met een mes. Een agent in burger, enkele klanten en de winkelier aarzelden niet en overmeesterden de verdachte. De man werd aangehouden.

Binnen een jaar werden er in korte tijd drie overvallen  gepleegd Oosterwolde. Eén op een kledingwinkel en twee op een benzinestation. De politie onderzoekt of de 33-jarige man uit Fochteloo ook met de andere drie overvallen te maken heeft.

Eerdere berichten:

11 Januari 2013:

21 December 2012:

16 November 2012:

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt