Aanrijding letsel op de A28 te Assen

ASSEN – Zaterdagmorgen heeft er omstreeks 11.45 uur op de snelweg A28 een aanrijding plaatsgevonden met meerdere voertuigen. Bij aankomst van de brandweer van Smilde bleek het ongeval op de kruising van de A28 met de N33 te hebben plaatsgevonden.

De slachtoffers zijn onder begeleiding van het ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald. Bij het ongeval raakte twee vrouwen gewond. Beide zijn met de ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. Een kind ging ter controle mee naar het ziekenhuis. De betrokken kinderen kregen van de hulpdiensten een traumabeer

De verkeersongevallen analyse van de politie heeft onderzoek gedaan. Vermoedelijk was een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval. De voertuigen zijn door bergingsbedrijven Hamstra en Logicx afgevoerd.

Foto’s: P.Koene & H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Politiebericht: Gewonden na aanrijding Haarweg Assen

Assen – Een 21-jarige vrouw uit Gieten verleende zaterdagmiddag geen voorrang op de kruising De Haar met de Haarweg in Assen.

Een 33-jarige bestuurder uit Enschede reed over de Haarweg in de richting van Assen toen de bestuurster uit Gieten vanaf De Haar ineens voor hem de weg op schoot. De man week uit naar rechts en kwam tot stilstand in de rechterberm. Zijn 31-jarige bijrijdster, ook uit Enschede, raakte gewond en werd net als de 21-jarige bestuurster naar het ziekenhuis gebracht. De verwondingen van beide slachtoffers zijn niet bekend.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *