Vrouw vermist vanuit Veenhuizen

VEENHUIZEN – Vanaf woensdag wordt een vrouw vermist die verbleef in Veenhuizen. Ze is vermoedelijk vertrokken vanaf het terrein van GGZ Drenthe richting Amsterdam. Naam en leeftijd zijn door de politie niet vrijgegeven.

Wel wordt u verzocht uit te kijken naar een donkere vrouw van 1.60 lang met zwartkroes gekleed in een Grijs Nike trainingspak met bruine schoenen en een zwarte schoudertas. De vrouw gebruikt medicatie en heeft deze dan ook nodig! Welke consequenties dit heeft is niet bekend. Heeft u informatie belt u dan 0900-8844 en in geval van nood 112.

Foto: Archief.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *