Natuur op meerdere plaatsen in brand.

FOCHTELOO – Vrijdagmorgen omstreeks 10.50 uur werd het brandweerkorps van Appelscha gealarmeerd voor een bermbrand nabij het natuurgebied Fochteloërveen in Fochteloo. Aangezien er meerdere vuurhaarden werd waargenomen werd even na 11.00 uur ook de brandweer van Veenhuizen gealarmeerd.

In het Fochteloërveen stond namelijk op drie plaatsen een stuk berm in brand. Beide korpsen waren snel ter plaatse en kon erger verkomen. De politie onderzoekt de brand omdat er mogelijk sprake van brandstichting is.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt