KLM Airbus 330 bezoekt GAE

EELDE – Zaterdag 6 april 2013 maakte de KLM Airbus 330 (KLM 7472) voor de derde keer dit jaar een testvlucht boven het Noorden van Nederland om bij vliegveld Groningen Airport Eelde een low approach te maken. Eerder vandaag was het vliegtuig vertrokken vanaf Airport Orly in Parijs voor een testvlucht. Na rondes gemaakt te hebben boven de Noordzee en de Waddeneilanden kwam hij even voor 19.00 uur aan bij GAE. Hierna vloog de KLM Airbus 33o door naar Schiphol.

Foto’s: M.Druppers © Compact Media / 112 Eelde

Video: R.Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *