112 Kort: Scooter aangereden op Overcingellaan Assen

Assen- Dinsdagmiddag even voor half vier heeft er op de Overcingellaan ter hoogte van het Esso tankstation een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter.

De bestuurder van de scooter is na de aanrijding ten val gekomen en liep hierbij dusdanige verwondingen op dat hij voor controle naar het Wilhelmina Ziekenhuis werd overgebracht. Omstanders en een medewerker van de brandweer die ten tijde van het ongeval in de buurt waren verleenden eerste hulp aan het slachtoffer.

De bestuurster van de auto wou van de Overcingellaan afslaan maar zag hierbij de scooter over het hoofd. De bestuurster was behoorlijk geschrokken na het ongeval. De Verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval in kaart gebracht. De scooter zal later worden opgehaald en is in de omgeving gestald.

Foto’s P.Koene © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Drenthe Journaal

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *