Auto in brand gevlogen na ongeval. (Video)

SMILDE – Dinsdagavond heeft er omstreeks 18.40 uur een verkeersongeval plaatsgevonden op De Streek in Hooghalen. De bestuurster reed in de richting van Smilde toen ze door nog onbekende reden van de weg raakte en tegen een boom botste. Vervolgens is ze frontaal met een harde klap tegen een andere boom gebotst. De auto vloog hierbij in brand. De vrouw kon op tijd uit haar voertuig komen en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Assen. De brand is door het korps van Smilde geblust. De VOA heeft onderzoek gedaan.

Tekst en foto’s. R.Koene © Compact Media /112inhetnieuws.nl

Politiebericht:

Hooghalen – Een 31-jarige automobiliste uit Hoogeveen is dinsdagavond gewond geraakt bij een aanrijding.

De vrouw was aan De Streek in Hooghalen in de rechterberm geraakt en vervolgens aan de linkerzijde tegen een lantaarnpaal en een boom gebotst. De auto vloog in brand, maar de vrouw kon op eigen gelegenheid eruit klimmen. Zij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de auto geblust. De politie maakt een registratie van de aanrijding.

Publicatie:

De Krant van Midden Drenthe

RTV Drenthe

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *