112 Kort: Fietser gewond na aanrijding

Leeuwarden- Bij een aanrijding woensdagmiddag op de kruising van de Groningerstraatweg en de Goudenregenstraat in Leeuwarden is een fietster gewond geraakt.

Op de kruising zag de bestuurder van een bestelbusje vermoedelijk  de fietster over het hoofd waarna ze door de auto werd geschept. Na de aanrijding belandde de vrouw op straat. Medewerkers van de dierenambulance passeerde het ongeval en verleenden eerste hulp. De vrouw is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de aanrijding kon het verkeer beurtelings over een rijbaan wat een opstopping tot gevolg had.

Foto’s P.Koene  © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *